Acadèmia Ceus - Idiomes

CURSOS IDIOMES

Pels universitaris, és imprescindible tenir un bon nivell d’anglès, tant per obtenir la titulació de grau, per la qual s’ha d’acreditar un nivell B.2 o First Certificate (FCE), com per poder fer algun semestre a l'estranger (Erasmus), i evidentment en un futur en el món laboral.

El nivell mínim exigit per obtenir el grau és el B.2 (FCE), però nosaltres pensem que el nivell d’anglès que ha de tenir un universitari, per no tenir problemes en la seva època d’estudiant o quan s’incorpori al món laboral, és el nivell C.1 o Advanced (CAE).

ET PODEM AJUDAR? NO DUBTIS A POSSAR-TE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Nom
Telèfon  
Correu electrònic
Tipus de curs
Nivell  
Missatge
Enviar

És per això que a l’Acadèmia CEUS hem creat la nostra pròpia escola d’idiomes, som centre preparatori per la universitat de Cambrige. I oferim cursos per obtenir el FIRST (B.2) i l’ADVANCED (C.1).

Els nostres cursos estan DISSENYATS EXCLUSIVAMENT PER A UNIVERSITARIS, i les seves característiques bàsiques són les següents:

1) ENS ADAPTEM ALS CALENDARIS UNIVERSITARIS


CURSOS INTENSIUS


Comencen al mateix temps que comencen els cursos universitaris i finalitzen abans de començar el període d'exàmens Finals, interrompe'm les classes la setmana d'exàmens parcials a la universitat. Per tant fem dos cursos extensius a l'any


1)    Extensiu de 1r Q (octubre fins Vacances Nadal).

2)    Extensiu de 2n Q (març fins final maig)


CURSOS INTENSIUS


Els fem els períodes de vacances (febrer, juliol i setembre).

TÍTOL OFICIAL AMB 40% MENYS D’HORES LECTIVES


Com solament tenim alumnes universitaris i per tant estan acostumats a estudiar habitualment, podem imprimir un ritme de treball molt alt. És per això que, amb els nostres cursos pots optar a obtenir un títol oficial, amb un 40% menys d’hores lectives que les que les que hi dedicaries en qualsevol escola d’idiomes tradicional.

Per obtenir el títol, aconsellem els nostres alumnes que facin els següents cursos d’anglès.

FCE B 2.1 B 2.2 Preparació FCE
Extensiu 40h Extensiu 40h Intensiu 45h
CAE C 2.1 C 2.2 Preparació CAE
Extensiu 40h Extensiu 40h Intensiu 55h

PROVA de NIVELL
GRATUÏTA

En el cas del FCE, molts alumnes ja arriben del Batxillerat, amb un nivell B2.1 i fins i tot amb un nivell B2.2 per tant el primer cop és imprescindible que facin la prova de nivell gratuïta, per saber des de quin nivell han de començar.